Общински спортен комплекс
Спортен комплекс
Трявна и Плачковци
X
Забележителностите на Трявна
Спорт

Общински спортен комплекс

Спортните обекти и съоръжения са разположени в гр. Трявна и гр. Плачковци. 

В гр. Трявна това са изградените в кв. „Светушка” спортна площадка за волейбол с изкуствена тревна настилка, полифункционално игрище за хандбал, футбол на малки вратички и баскетбол с изкуствена трева, съблекалня за 2 отбора със санитарен възел и районно осветление.

Спортен комплекс „Ангел Кънчев” в гр. Трявна

Включва: две футболни игрища (тренировъчно и официално) с тревна настилка, административно-обслужваща сграда, лекоатлетическа писта и трибуни за зрители (3000 седящи места), осветителна система и автоматизирани поливни системи, спортна зала за борба и карате, тренировъчно футболно игрище с изкуствена трева, хандбално игрище със синтетична многофункционална настилка, комбинирано игрище за волейбол и баскетбол, сектори за тласкане на гюлле, дълъг скок и сектор за хвърляне на диск, съблекални и възстановителен център, тенискорт. Изградени са 3 паркинга с общо 30 паркоместа за автобуси и леки автомобили.

В гр. Плачковци се намират стадион с естествена тревна настилка и 200 места, съблекалня с цялостно оборудване, автоматична напоителна система, тенискорт със синтетична трева, многофункционално игрище за баскетбол, волейбол и хандбал. Изградени са районно осветление и крайбрежна алея за достъп до спортните обекти с места за паркиране.

Открити плувни басейни

През летния сезон в Трявна и Плачковци работят 2 открити плувни басейна, със съблекални, санитарни възли и инсталации за пречистване и обеззаразяване на водата. 

Адрес

ТРЯВНА
бул. Патриарх Евтимий
 

РАБОТНО ВРЕМЕ
Всеки ден от 8:00 до 18:00 часа 

Общински спортен комплекс
 

Разположение

↑

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ"
Инвестираме във Вашето бъдеще!

Договор № BG161PO001 / 3.1-03/2010/036
"Трявна - градът, в който се ражда красота"

Провктът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез европейския фонд за регионално развитие.

© 2013 Трявна - музеи, забележителности, виртуални разходки, Трявна - музеи и забележителности
Сайтът е изпълнен от Консорциум "Звук и Светлина" (Кейбъл Тех Кейбъл Тех) и е базиран на дизайн и система за администрация на .